Iskanje Iskanje

Spremenjen prometni režim na ZADOBROVŠKI CESTI

Datum

Petek, 19. 7. 2024

OBVESTILO ZA JAVNOST

Zaradi pogreba z državnimi častmi bo v soboto dne 20. 7. 2024, med 8:00 in 13:00 uro, spremenjen prometni režim na ZADOBROVŠKI CESTI.

Vzpostavljen bo enosmerni promet in omogočala se bodo dodatna parkirna mesta.

Posebna linija LPP:

Bo začela obratovati dve uri pred začetkom pogreba in sicer ob 9.00 uri, za potrebe ljudi, ki bodo prišli na pogreb. Postaja na parkirišču P+R pri Chengdujski in postaja na parkirišču pri ZD Polje. Potniki bodo lahko izstopili na postajališču mestnega prometa Polje v obeh smereh. Prav tako bo poseben avtobus zagotovljen pri odhodu iz pogreba.

Zadobrovska1

 Dodatna površina za parkiranje obiskovalcev. Posebna linija LPP bo obratovala tudi iz začasnega parkirišča na utrjeni površini nasproti Močilnikarjeve ulice od 9.00 ure. Potniki bodo lahko izstopili na postajališču mestnega prometa Polje. Prav tako bo poseben avtobus zagotovljen ob odhodu iz pogreba.

Posnetek Zaslona 2024 07 19 122022

Obvozne trase:

Linija 12 iz smeri Bežigrad vozi skrajšano do obračališča »Zadobrova«. Ne vozi v Vevče.

Linija 25 v smeri Zadobrova vozi spremenjeno in sicer nadaljuje po Zaloški cesti do obračališča Vevče in enako v obratni smeri (ne vozi v Zadobrovo).

Začasno so ukinjena postajališča: Polje, Polje kolodvor in Novo Polje v obe smeri.

Zadobrovska2

Ta stran uporablja piškotke


Na našem spletnem mestu uporabljamo naslednje piškotke za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje: nujno potrebni, analitični. Več informacij.